Over ons

AbarthKopen.nl is onderdeel van Rhesus Racing B.V. Rhesus Racing heeft historie opgebouwd in de autosport door het winnen van meerdere Nationale en Europese kampioenschappen. Abarth’s race historie gaat nog veel langer terug en het merk draait om snelheid en rijplezier. Om deze reden past het merk Abarth goed bij Rhesus Racing.

AbartKopen.nl is de onafhankelijke specialist op het gebied van jong gebruikte Fiat Abarth modellen. Wij bieden onze zorgvuldig uitgezochte auto’s scherper aan dan dealers dat doen. Doordat wij ons specialiseren in jong gebruikte Abarth’s die meestal niet ouder zijn dan 2 jaar zitten onze aangeboden auto’s nog in de fabrieksgarantie.

Regelmatig hebben wij ook gelimiteerde modellen staan, zoals de Abarth 695 XSR, de 695 Biposto en de 695 Rivale. Ook wanneer u een nieuwe Abarth wilt kopen kunnen we u van dienst zijn. Wij helpen u met het samenstellen van uw droomauto tegen een zeer scherpe prijs.

Wanneer u een Abarth wilt kopen, gewoon eens een Abarth wilt bekijken of wanneer u als liefhebber even langs wilt komen voor een kop koffie, dan verwelkomen wij u graag. Kom langs en ervaar ons enthousiasme!